Ξεχειλίζει η οργή για την τραγωδία με τον θάνατο της 8χρονης Όλγας

 


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από το εργοστάσιο στο Κερατσίνι, όπου βρήκε φρικτό θάνατο το 8χρονο κορίτσι. Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το βίντεο από το περιστατικό.

Με πανό που έγραφε «δολοφόνοι» και συνθήματα για τον χαμό της μικρής Όλγας πραγματοποιήθηκε σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το σοβαρό δυστύχημα, το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις.Το 8χρονο παιδί πέθανε αβοήθητο ενώ είχε σφηνώσει στην πόρτα του εργοστασίου, ωστόσο η οργή έχει ξεχειλίσει τις τελευταίες ημέρες έπειτα από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και καταγράφει τρομακτική αδιαφορία των ανθρώπων του εργοστασίου μπροστά στο περιστατικό.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Star δείχνει τη στιγμή που το άτυχο κορίτσι εγκλωβίζεται δύο φορές στη μεγάλη μεταλλική πόρτα, ενώ υπάρχουν άνθρωπου που περνούν από το σημείο με χαρακτηριστική αδιαφορία.

Το υλικό δείχνει ότι κανένας δεν έκανε προσπάθεια να σώσει την 8χρονη Όλγα, ενώ φαίνεται ένας άνδρας ο οποίος αφού πλησίασε το παιδί το σκούντηξε με το πόδι του, προφανώς για να δει εάν ζει.

Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ήδη ένα άτομο με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Αρχικά είχαν συλληφθεί η μητέρα και η γιαγιά της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Οι έρευνες συνεχίζονται για το τραγικό δυστύχημα.https://www.efsyn.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου