To κίνημα πέτυχε αναστολή του πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας (φωτό-βίντεο)


 Αναστολή του πλειστηριασμού για το δυάρι στο Περιστέρι μετά τη συγκέντρωση σήμερα την Τετάρτη το πρωί έξω από τα γραφεία της εταιρείας Dovalue στο Μοσχάτο. Μαζικά εκφράστηκε η αλληλεγγύη στον Λευτέρη Σιδερή, που το μοναδικό σπίτι του έβγαινε σε πλειστηριασμό από την εταιρεία-γύπα για δάνεια από κάρτα. Η εταιρεία δεν δεχόταν ρύθμιση και ζήταγε άμεση καταβολή 25.000 ευρώ προκειμένου να αναστείλει τον πλειστηριασμό.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης αντιπροσωπεία των διαδηλωτών μαζί με τον ίδιο το Λ. Σιδερή έκανε παράσταση στα γραφεία της εταιρείας και απαίτησε να σταματήσει ο πλειστηριασμός. Η κινητοποίηση έφερε ένα πρώτο αποτέλεσμα. Ο πλειστηριασμός αναστάλθηκε και η εταιρεία δέχτηκε να υπάρξει ρύθμιση με μείωση του ποσού της πρώτης δόσης και μεγαλύτερο περιθώριο για την καταβολή του.



Ο αγώνας συνεχίζεται για να μπει τέρμα στην τοκογλυφική αρπακτική πολιτική τραπεζών και funds. Να σταματήσουν οι κατασχέσεις, πλειστηριασμοί και εξώσεις για τα σπίτια των λαϊκών στρωμάτων. Κανένας άνθρωπος χωρίς στέγη.https://prin.gr


Η λίστα ιστολογίων μου