10+1 πράγματα για τα οποία οι άντρες χωρίζουν

men

10+1 πράγματα για τα οποία οι άντρες χωρίζουν


Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να σαμποτάρουν τη σχέση σας εν αγνοία σας. Εσείς μπορεί να ζείτε στο ροζ συννεφάκι σας, ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Πιστεύετε πως είστε τυχερή και πως έχετε την πιο όμορφη σχέση. Μέχρι που κάποιο πρωί σας λέει «Θέλω να χωρίσουμε». Κάπου εκεί αφήνετε το ροζ σύννεφο και κατεβαίνετε να ζητήσετε εξηγήσεις. «Τι λες κύριε μου;», «Πώς σου ήρθε αυτό ξαφνικά;», «Τι φταίει;» κτλ. Η απάντηση «Πολλά και διάφορα» είναι αυτή που μπορεί να σας αφήσει άφωνες και με την απορία «Τι εννοείς;».
Εμείς λοιπόν οφείλουμε να σας επισημάνουμε ποια είναι αυτά τα πολλά και διάφορα που οδηγούν έναν άντρα να πει τέλος στη σχέση του. Να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.
  • Μπορεί να είστε χρόνια μαζί, να υπάρχει μια οικειότητα ανάμεσά σας αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σημαίνει παραίτηση της προσωπικής υγιεινής και εμφάνισης. Δεν είναι καθόλου σωστό να ξεχνάτε να πλύνετε τα δόντια πριν το πρώτο φιλί μετά από ένα 8ωρο ύπνου. Επίσης, δεν είναι καθόλου sexy τα άλουστα μαλλιά, οι πιτζάμες με παντόφλες σε καθημερινή βάση και η αίσθηση του ότι γίναμε κολλητάρια. Και το βασικότερο μην αμελείτε την αποτρίχωση.
  • Δώστε βάσει στο μακιγιάζ. Οι άντρες σιχαίνονται το έντονο και υπερβολικό μακιγιάζ. Τις άπειρες στρώσεις makeup, τα ζουμερά σαρκώδη χείλη που έγιναν έπειτα από 18 στρώσεις lipgloss, τα έντονα ροζ μάγουλα κτλ Όλα αυτά τα θεωρούν «ψεύτικα».
  • Μην αναλύετε κάθε στιγμή από τις «δύσκολες μέρες». Ok, όλοι ξέρουν τι συμβαίνει όταν μία γυναίκα έχει περίοδο. Οι περισσότεροι συμπάσχουν, ακριβώς επειδή τους φαίνεται αδιανόητο ένας άνθρωπος, η σύντροφος τους, να σφαδάζει από τους πόνους αυτές τις μέρες του μήνα. Αν θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον πάρτε την κολλητή σας. Οι άντρες πλάθουν εικόνες και αυτό μπορεί να είναι οδυνηρό για την ερωτική σας ζωή.
  • Θα πρέπει να σέβεστε τα πράγματά του. Και το βασικότερο τη θέση που έχουν τα πράγματά του μέσα στο σπίτι. Δείξτε σεβασμό στον προσωπικό χώρο και στην προσωπική του «περιουσία»
  • Να είστε εκεί όταν σας μιλάει. Μην ασχολείστε μ΄άλλα πράγματα που δείχνουν ότι τον αγνοείτε ή ότι δεν του δίνετε τη σημασία που θέλει.
  • Μην μιλάτε συνεχώς για τη δουλειά σας. Ναι, είναι ο άνθρωπος σας και αν δεν τα πείτε σ΄εκείνον σε ποιον θα πείτε. Όμως, σκεφτείτε να γυρνάτε κάθε μέρα στο σπίτι και να λέτε τα ίδια και ίδια πράγματα. Πάλι στη δουλειά έγινε αυτό, πάλι έγινε εκείνο, πάλι με εκνεύρισε το αφεντικό μου κτλ. Αυτό ξεφεύγει από την καθημερινή εμπειρία και αρχίζει να γίνεται ο ψυχοθεραπευτής σας. Δεν είναι δίκιο να του το κάνετε αυτό. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, για τρέξιμο, μία βόλτα κάντε κάτι πριν πάτε στο σπίτι συναισθηματικά φορτισμένες.
  • Εκτός από το σεβασμό που πρέπει να δείξετε με τα πράγματά του, πρέπει να το κάνετε και με τα προσωπικά  του δεδομένα. E-mails, κινητά, λογαριασμούς τραπέζης κτλ. Να ξέρετε πως για την διακριτικότητά σας παινεύεται και καμαρώνει στους φίλους του. Γιατί εννοείται ότι και εκείνος τα συζητάει όλα.
  • Είναι πολύ σημαντικό και οι δύο σας να έχετε προσωπικό χρόνο με τους φίλους σας. Οι φίλοι είναι καλό να έχουν θέση στη ζωή σας ακόμη και αν η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει.
  • Οι άντρες σιχαίνονται την κριτική. Όσο δεξιοτέχνες και αν έχετε γίνει στο τρόπο που του κάνετε παρατηρήσεις δεν του αρέσει καθόλου. Το να τον κριτικάρετε σε μόνιμη βάση για όλους και γι΄όλα. Αφήστε τον να ζητήσει την άποψή σας.
  • Διατηρήστε ένα μυστήριο. Οι άντρες βαριούνται εύκολα. Τους αρέσει να ανακαλύπτουν συνεχώς πράγματα. Να προσπαθούν να σας πείσουν για κάτι. Τους εξιτάρει. Αποφύγετε λοιπόν να λέτε συνεχώς ναι.
  • Μην παίρνετε το ρόλο της μαμάς τους. Ναι τους αρέσει τους φροντίζετε και να τους περιποιείστε, ως σύντροφοι όμως.http://www.jenny.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου