Πώς θα βρείτε τη σωστή νταντά για το παιδί σας;

large

Πώς θα βρείτε τη σωστή νταντά για το παιδί σας;

Η επιλογή της σωστής νταντάς για τα παιδιά σας είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θέλετε ένα άτομο εμπιστοσύνης που μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί τους γερούς δεσμούς.
Τα παιδιά ανάλογα με την ηλικιακή τους φάση χρειάζονται κάποιον ενήλικα κοντά τους. Αυτό λοιπόν που χρειάζεστε εσείς είναι ο κατάλληλος βοηθός για την ανατροφή των παιδιών σας. Ένα άτομο που θα σέβεται τις αρχές και τις αξίες του σπιτιού σας, θα ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τα παιδιά σας και θα περνά μαζί τους ποιοτικό χρόνο.
Πώς μπορείτε όμως να διαλέξετε το κατάλληλο άτομο;
Είναι πολύ σημαντικό να είστε σίγουρη για το πρόσωπο που θα εμπιστευτείτε να αφήσετε τα παιδιά σας.
Μερικές συμβουλές για να κάνετε την σωστή επιλογή:
 Βάλτε σε μια τάξη τα κριτήρια της επιλογής σας: Είναι καλό πριν ξεκινήσετε τις συνεντεύξεις να έχετε οργανώσει τα κριτήρια της επιλογής σας σύμφωνα με το τι θεωρείται πολύ σημαντικό και τι λιγότερο.
• Κάντε την έρευνα σας: Ρωτήστε συγγενείς και φίλους αν έχουν ένα άτομο που μπορούν να σας προτείνουν.
• Διαδικασία συνέντευξης: Η πρώτη επαφή είναι πολύ σημαντική. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το άτομο, να δείτε το βιογραφικό του και να σας μιλήσει για τις προηγούμενες εμπειρίες του, να συζητήσετε μαζί του για τη διαπαιδαγώγηση. Ζητήστε συστατικές επιστολές.
• Ρωτήστε τα παιδιά σας: Αν τα παιδιά είναι σε μια ηλικία που είναι αναπτυγμένη η λεκτική τους επικοινωνία και μπορείτε να μιλήσετε, τότε ρωτήστε τα πως τους φάνηκε. Είναι πολύ σημαντικό να συμφωνούν τα παιδιά με την επιλογή σας.
Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να βρείτε κάποιο άτομο ένα νέο site είναι εδώ για να σας λύσει τα χεριά. Ο λόγος για την Paramana.eu, την πρώτη ολοκληρωµένη online πλατφόρµα επικοινωνίας γονέων και babysitters και γενικότερα ατόµων που ασχολούνται µε τη φροντίδα παιδιών στο σπίτι. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή!http://www.jenny.gr

Η λίστα ιστολογίων μου