Τι πρέπει να κάνετε πρώτη μέρα στο γραφείο;

large

Τι πρέπει να κάνετε πρώτη μέρα στο γραφείο;


Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. 
Για να μπείτε και πάλι σ’ ένα πρόγραμμα και να ξεκινήσετε να δουλεύετε με όρεξη και κέφι καλό θα ήταν να οργανωθείτε. Η καλή οργάνωση παίζει σημαντικό ρόλο γενικότερα στη ζωή μας πόσο μάλλον στο χώρο εργασίας μας.
Τι έχετε να κάνετε λοιπόν;
  • Καθαριότητα. Επιλέξτε ένα καθαριστικό με όμορφο άρωμα και ξεκινήστε το ξεσκόνισμα.
  • Επενδύστε σε μία συρταριέρα ή αγοράστε μικρά κουτάκια που θα σας βοηθήσουν  στην οργάνωση, όπως και φακέλους για τα έγγραφά σας.
Το ζητούμενο είναι να τοποθετήσετε τα πράγματα σωστά ώστε να τα βρίσκετε τη στιγμή που θέλετε. Για παράδειγμα, στο πρώτο συρτάρι βάλτε τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά, για να τα βρίσκετε γρήγορα όταν τα έχετε άμεση ανάγκη. Βάλτε τον φορτιστή του κινητού, την ατζέντα σας, τα post it, το ψαλίδι, τους συνδετήρες, το συραπτικό και όλα τα είδη που χρησιμοποιείτε καθημερινά.
Στο δεύτερο μπορείτε να βάλετε τα χαρτιά που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, πάντα μέσα σε φακέλους με ονομασία απ’ έξω ώστε να μην τα ψάχνετε κάθε φορά.
Εκτός όμως απ΄τα πράγματα της δουλειάς, αφήστε χώρο και για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Φτιάξτε ένα μικρό νεσεσέρ με καλλυντικά, έχετε το αντιβακτηριδιακό υγρό που είναι απαραίτητο για τα μικρόβια στο γραφείο κτλ. Επίσης, σ΄ένα άλλο μπορείτε να έχετε κάποια σνακ όπως μπάρες δημητριακών ή ξηρούς καρπούς για τις μικρές λιγούρες του γραφείου.http://www.jenny.gr

Η λίστα ιστολογίων μου