7 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες & εκνευρίζουν τους άντρες

11129779_10206408452471688_451466651_n

7 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες & εκνευρίζουν τους άντρες


Λένε πως σε μία σχέση, άπαξ και αποφασίσεις να μπεις σε αυτή, υπάρχει η άφατη συμφωνία για αμοιβαίες υποχωρήσεις. Υποχωρήσεις που μπορεί να έχουν την μορφή της ανοχής-αντοχής. Και είθισται οι λιγότερο περίπλοκοι να είναι αυτοί που τραβάνε τα περισσότερα. Ποιοι είναι οι λιγότερο πολύπλοκοι, ή για την ακρίβεια μονοκύτταροι οργανισμοί; Οι άντρες. Ποιες έχουν μια πολυσχιδή σκέψη και διυλίζουν τον κώνωπα; Το δυνατό φύλο. Βάσει αυτού του πολύ λογικού συλλογισμού, οι άντρες είναι αυτοί που καταπίνουν την αντίδραση τους και κάνουν υπομονή στη σχέση. Ξέρω ότι θα πεταχτείτε επαναστατικά και θα με βρίσετε, αλλά άκουσον μεν, πάταξον δε. Τα παρακάτω πράγματα που κάνετε και μας εκνευρίζουν ίσως σας αλλάξουν λίγο την οπτική.
1.Υπερωρίες στο κινητό για κουτσομπολιό με τις φίλες σας. Αυτή την απορία την έχουμε και στην μεταξύ μας σχέση, αλλά εκεί δεδομένου ότι έχουμε ως αντάλλαγμα το σεξ, ράβουμε το στόμα και δεν μιλάμε. Αλλά με τις φίλες σας τι μπορεί να λέτε δύο ώρες στο τηλέφωνο; Πόσοι θα φτερνίζονται σε αυτό το δίωρο από τις αναφορές στο όνομα τους; Το πιο εξωφρενικό είναι ότι το κάνετε τις μέρες που έχετε πάει για καφέ. Δηλαδή τα έχετε πει στον καφέ, τα έχετε υπεραναλύσει και μετά επιστρέφετε σπίτι για να τα ξαναπεράσετε ένα χέρι στο τηλέφωνο.
2.Καθυστερείτε να ετοιμαστείτε. Γι΄αυτό έχουν χυθεί τόνοι μελάνης εδώ και αιώνες και ακόμα απάντηση δεν έχει έρθει. Θυμάμαι ο Χόμο Σάπιενς φώναζε τη γυναίκα του να πάνε για κυνήγι κι εκείνη του απαντούσε «μην βιάζεσαι, ετοιμάζομαι. Σε πέντε είμαι έτοιμη». Και βγήκε από τη σπηλιά μία ώρα μετά. Κατανοούμε ότι θέλετε να δείχνετε στην πένα, αλλά άμα είναι να σας βρίσκουμε κάτω από τρία κιλά make up τότε ποιο το νόημα;
3.Που πάμε για ψώνια στα τυφλά. Ναι, όταν μας ζητάτε να έρθουμε μαζί σας μας λέτε ότι έχετε δει μια πολύ ωραία φούστα. Αφού ισχύει αυτό πως γίνεται να καταλήγουμε με κάλους στα πόδια αφού έχουμε μάθει τις βιτρίνες της Ερμού απ΄έξω;
4.Τα Κυριακάτικα μεσημέρια στους γονείς σας. Μπορεί με τον πατέρα σας να έχουμε άψογη σχέση. Μπορεί να συζητάμε για μπάλα και να πίνουμε μπίρες. Μπορεί να τρελαινόμαστε για το παστίτσιο της μαμάς σας. Αλλά το να μας τρέχετε τη μόνη μέρα που έχουμε διαθέσιμη για ταβανοθεραπεία, σαπίλα και να δούμε μπάλα, είναι σαδισμός. Βάλτε το παστίτσιο σε ένα τάπερ και φέρτε το μας να το φάμε στον καναπέ μας.
5.Το «λέω να πάω με τα παιδιά ένα τριήμερο» που για σας σημαίνει «θέλω να χωρίσουμε». Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλώς θέλουμε ένα τριήμερο όπως το κάναμε στα 16 μας. Να κάνουμε καφρίλες και να μην χρειάζεται να απολογηθούμε γι΄αυτό.
6.Το δεύτερο και τρίτο επίπεδο στα λεγόμενα σας. Γιατί εμείς είμαστε τόσο ρηχά νερά που ό,τι πούμε αυτό θα ισχύει. Με εσάς χρειαζόμαστε ένα λεξικό. Πλάκα πλάκα αυτό θα γινόταν ανάρπαστο. Με ακούει ο Μπαμπινιώτης; Ας μην πολυλογώ. Αρκεί αυτό.
7.Έχετε όρεξη για πολύ μπλα μπλα την ώρα που θέλουμε να κοιμηθούμε ή όταν βλέπουμε μπάλα. Εννοείται πως μας ενδιαφέρει γιατί τσακώθηκαν η Δέσποινα με τον Τάσο ή ο κονστρουκτιβισμός του Μάλεβιτς, αλλά όχι τώρα. http://www.jenny.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου