Η ελιά Facebook twitter YouTube feedburner

Αναρτήσεις

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

Παιδί-θαύμα αποφοιτά από το Κολλέγιο σε ηλικία μόλις 11 ετών

He just graduated from college at 11 and wants to be an astrophysicist: He can't vote. He's not even old enough to drive. But William Maillis already has a college degree. http://tw.eet.link/QcRzqH 
O 11χρονος William Maillis, μπορεί να μην έχει δικαίωμα ψήφου, ούτε το δικαίωμα να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο είναι ήδη κάτοχος διπλώματος Κολλεγίου, καθώς το περασμένο Σάββατο αποφοίτησε από το Κολλέγιο Saint Petersburg στη Φλόριντα.
Ο ίδιος ο πρόεδρος του Κολλεγίου μάλιστα, χαρακτήρισε τον 11χρονο ως «διαμάντι», ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος με τη δουλειά του.
Να σημειωθεί ότι ο William ξεκίνησε τις σπουδές του το 2016, αμέσως μόλις είχε αποφοιτήσει από το λύκειο σε ηλικία μόλις 9 ετών. Σύμφωνα με τους γονείς του, που μίλησαν στο CNN, ανέφεραν ότι σε ηλικία δύο ετών ήταν σε θέση να λύνει απλές πράξεις μαθηματικών, ενώ στα τέσσερά του χρόνια  είχε μάθει ήδη άλγεβρα.

Το παιδί-θαύμα δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις σπουδές του αρχίζοντας μαθήματα στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα.
«Ο καθένας παίρνει δώρα από τον Θεό. Εμένα με προίκισε με γνώση, επιστήμη και ιστορία» αναφέρει χαρακτηριστικά.Εξομολογείται μάλιστα το στόχο του, που είναι να γίνει αστροφυσικός και να πάρει διδακτορικό πριν καν ενηλικιωθεί.Πηγή: CNN