Δηλώσεις πολιτικών αρχηγών Μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος


Ο ελληνικός λαός αποφασίζει για ασφαλή διέξοδο από την κρίση για πολιτικές που είναι δύσκολες αλλά εγγυώνται μια δυναμική εκκίνηση στην κούρσα της ανάπτυξης, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Οι λύσεις, οι εξελίξεις, το αύριο του τόπου είναι στα χέρια μας και μαζί κερδίζουμε την ελπίδα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Τούτη την ώρα μιλάει η ξεχασμένη κοινωνία. Όσοι όλοι το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν φωνή. Μιλάει ο κόσμος που ζητά ένα μέλλον με αξιοπρέπεια». Αυτό δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Ο κ. Τσίπρας είπε επίσης ότι το πραγματικό διακύβευμα είναι να αλλάξει η πολιτική που μας κυβερνά, αλλά και να βγει πιο δυνατή η φωνή της ξεχασμένης κοινωνίας.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να κάνουν την υπέρβαση με το ΣΥΡΙΖΑ και να καταδικάσουν την πολιτική που γέννησε μεγαλύτερη διαφθορά και φτώχεια. ΣΥΡΙΖΑ σήμερα όχι μόνο την καρδιά αλλά και στην κάλπη, κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Οι κ. Καραμανλής και Παπανδρέου είναι καλά παιδιά, καλών οικογενειών που κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και 35 χρόνια, Είναι καιρός μετά από 35 χρόνια ο λαός τους συνταξιοδοτήσει δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Την εκτίμηση ότι όλα θα πάνε καλά εξέφρασε ο Νίκος Χρυσόγελος, επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων. Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τους Οικολόγους - Πράσινους λέγοντας ότι η ψήφος στο κόμμα είναι ψήφος συνείδησης.

Επισήμανε την ανάγκη όλα να αλλάξουν καθώς οι πολίτες βιώνουν μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση.

Στο 9ο δημοτικό σχολείο Χανίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος χαρακτήρισε «κρίσιμες» τις σημερινές εκλογές.

«Ο τόπος μας περνά μια πολύ δύσκολη εποχή, τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα, μεγαλύτερα ίσως από ότι φανταζόμαστε. Οι εκλογές οι σημερινές είναι κρίσιμες, εγώ εκφράζω την ελπίδα όλοι να ψηφίσουν με υπευθυνότητα και με νηφαλιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τη ΝΔ, Δημήτρης Σιούφας, ψήφισε στη γενέτειρά του, τον Ελληνόπυργο Καρδίτσας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Έκανα και το δικό μου δημοκρατικό καθήκον, ψηφίζοντας. Συμφώνησα, και στην κάλπη, με το πρόγραμμα για την έξοδο από την οικονομική κρίση και τις προτάσεις του Κώστα Καραμανλή. Σήμερα για κάθε πολίτη είναι ημέρα απόφασης ευθύνης»ΠΗΓΗ:http://www.skai.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου