Ολα έτοιμα για τα πάρτι της νίκης




Υστερα από περίπου 10 χρόνια, πράσινες σημαίες θα ανεμίσουν και πάλι στο Καστρί και στο κέντρο της Αθήνας από τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, που έχουν να γιορτάσουν εκλογική νίκη από το 2000, όταν ο Κ. Σημίτης επικρατούσε στο νήμα του Κ. Καραμανλή.

Οι πανηγυρισμοί, πάντως, προβλέπονται «ευρωπαϊκού» τύπου, ώστε να αποφευχθούν εικόνες που παραπέμπουν σε βουλιμικές τάσεις προς την εξουσία. Και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άλλωστε, κάθε άλλο παρά αρέσκεται σε φιέστες και γιορτές.

*Από τις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά κομματικά γραφεία του κινήματος θα αρχίσουν οι προετοιμασίες για την υποδοχή όσων συρρεύσουν από νωρίς το απόγευμα.

Σε δύο αίθουσες οι πολίτες θα μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα συντροφιά με στελέχη του κόμματος. Προσοχή: Απαγορεύεται το κάπνισμα. «Μιλάμε για μία ελεγχόμενη επισκεψιμότητα, που αφορά κυρίως τα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ», εξηγεί ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ. Ρ. Σπυρόπουλος, «καθώς οι δυνατότητες του κτιρίου είναι περιορισμένες».

*Η οδός Ιπποκράτους έχει συμφωνηθεί να κλείσει στο ύψος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ από νωρίς το βράδυ, αφού εκεί θα συγκεντρωθούν τηλεοπτικά συνεργεία για να καταγράψουν την κίνηση και τις δηλώσεις βουλευτών και στελεχών του κινήματος. Στο στρατόπεδο των εκάστοτε νικητών, άλλωστε, όλοι είναι πάντα πρόθυμοι και ομιλητικοί.

*Στο κεντρικό προεκλογικό κέντρο της Κλαυθμώνος θα συγκεντρωθούν κυρίως οι νεολαίοι και οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και θα παρακολουθούν τα αποτελέσματα στο βίντεο γουόλ.

Το πάρτι θα αρχίσει το απόγευμα με μουσική και θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

«Ελπίζουμε κάποια στιγμή να έρθει και ο αρχηγός εδώ για να γιορτάσει μαζί μας», όπως αισιοδοξεί και ο πρόεδρος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κ. ΠανταζήςΠΗΓΗ:http://www.enet.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου