Αγάπησα μία βαλίτσα

Όπως ο Κώστας Βουτσάς στην ταινία "Αγάπησα μια πολυθρόνα", κυνηγάει την πολυθρόνα που πούλησε και η οποία όμως περιείχε έναν θησαυρό, έτσι και ο ηλικωμένος της ιστορίας μας, εξαιτίας της συζύγου του αναγκάστηκε να ψάχνει τους κόπους μιας ζωής σε μια χαμένη βαλίτσα.


Ο εν λόγω κύριος στη Μελβούρνη, θέλησε να χαρίσει μια μεταχειρισμένη βαλίτσα, στην τοπική οργάνωση του "Στρατού της Σωτηρίας" που έμοιαζε άχρηστη και έπιανε χώρο στο σπίτι.


Η σύζυγός του όμως είχε την έμπνευση να φυλάει μέσα τις... αποταμιέυσεις μιας ζωής, τις οποίες είχε ράψει στην εσωτερική πλευρά!!


Όταν του αποκάλυψε το μυστικό, ο σύζυγος έτρεξε να πάρει πίσω τη βαλίτσα, η οποία περιείχε περίπου 100.000 δολάρια.


Απευθύνθηκε στον "Στρατό της Σωτηρίας" και ένας υπάλληλος τον πληροφόρησε ότι η βαλίτσα είχε πουληθεί.


Ο Brand Halse, είπε ότι η οργάνωση προσπάθησε να βρει τον αγοραστή, ελέγχοντας όσες συναλλαγές είχαν γίνει με χρήση πιστωτικών καρτών, αλλά πρόσθεσε ότι εφόσον τα χρήματα, ήταν ραμμένα στη φόδρα, ίσως αυτός που την πήρε να μην ήξερε ότι είχε πιάσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου.


"Οποιοσδήποτε πήρε τη βαλίτσα, πιθανότατα δεν έχει ιδέα για το περιεχόμενο και μπορεί να μην τη χρησιμοποιήσει για μήνες ή σήμερα κιόλας να βρίσκεται σε κάποιο αεροπλάνο" δήλωσε ο κ. Halse.


Όπως φαίνεται όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Οι αρχές που επίσης ερεύνησαν την υπόθεση συνέλαβαν έναν άνδρα και μία γυναίκα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε η βαλίτσα.


Όπως διαπιστώθηκε το ζευγάρι βρήκε τα χρήματα και φυσικά τα κατέθεσε στην τράπεζα σε διαφορετικούς λογαριασμούς. Ευτυχώς για τον ηλικιωμένο και τη γυναίκα του το μεγαλύτερο μέρος του ποσού ήταν ακέραιο.


Όσο για τον άνδρα και τη γυναίκα που στάθηκαν τυχεροί για λίγες μέρες; Θα ασκηθεί εναντίον τους δίωξη, καθώς κράτησαν χρήματα που δεν ήταν δικά τους.πηγη:http://www.news247.gr

Η λίστα ιστολογίων μου