Σε διαθεσιμότητα ανθυπαστυνόμος για πώληση κροτίδων

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ανθυπαστυνόμος 45 ετών που υπηρετεί στη Μυτιλήνη.Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ανθυπαστυνόμος 45 ετών που υπηρετεί στη Μυτιλήνη, καθώς κατηγορείται για την πώληση απαγορευμένων κροτίδων. Σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο ανθυπαστυνόμος συνελήφθη το πρωί μαζί με έναν 27χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τέσσερις κούτες με κροτίδες.

Η αγοραπωλησία όπως προέκυψε, πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα με ψιλικά που διατηρεί η σύζυγος του ανθυπαστυνόμου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν άλλη μια κούτα με 50 κροτίδες και άλλα 100 πυροτεχνήματα διαφόρων τύπων.

Εν τω μεταξύ, στα Χανιά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 45.000 κροτίδες ιταλικής και κινεζικής προέλευσης.

Οι κροτίδες εντοπίστηκαν στην αποθήκη άνδρα 33 ετών στην περιοχή των Τσικαλαριών, ο οποίος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει περισσότεροι από 100 έλεγχοι σε καταστήματα και αποθήκες του νομού.

Σημειώνεται ότι οι κροτίδες που προέρχονται από την Κίνα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, καθώς περιέχουν 14 γραμμάρια πυροτεχνικής ύλης, με ισχύ, επταπλάσια των κροτίδων ιταλικής προέλευσης.
Τραυματίστηκε 19χρονος από αυτοσχέδια κροτίδα

Ένας 19χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας.

Συγκεκριμένα, για άγνωστο λόγο, η κροτίδα εξερράγη στο δεξί χέρι του 19χρονου την ώρα που βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο σε συνοικία της Πάτρας.

Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, λόγω των τραυμάτων αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν τρία δάκτυλα.πηγη:http://www.skai.gr

Η λίστα ιστολογίων μου