ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ ΑΔΕΔΥ ΛΕΣΒΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ ΑΔΕΔΥ ΛΕΣΒΟΥ
Καταγγέλουμε την ανακοίνωση του συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων Λέσβου, η οποία με ανυπόγραφη καταγγελία της προσπαθεί να πλήξει την εκλεγμένη Πρόεδρο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Μυρσίνη Κανλή σε μια πρωτοφανή προσπάθεια να διασπάσει το συνδικαλιστικό κίνημα. Ο  ανώνυμος συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων, που προσπαθεί εδώ και καιρό να διασπάσει το συνδικαλιστικό κίνημα στην Λέσβο ακολουθώντας την πεπατημένη εδώ και χρόνια άλλου πολιτικοσυνδικαλιστικού χώρου, καταγγέλλει την εκλεγμένη, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, Πρόεδρο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Μυρσίνη Κανλή, όχι για την συνδικαλιστική δράση της, που έχει αναγνωριστεί από την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων που εκπροσωπεί, αλλά για την στάση της στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου (!!!), όπου και εκεί έχει εκλεγεί με μεγάλη πλειοψηφία ψήφων.
Είναι προφανές ότι επειδή δεν έχουν κάτι να της προσάψουν ως Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, προσπαθούν να την πλήξουν ως δημόσιο πρόσωπο με ανυπόστατες καταγγελίες.
Παρόμοιες τακτικές έχουν ως μοναδικό στόχο να διασπάσουν την ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος, τούτες τις κρίσιμες ώρες που περνούν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία μας, ώστε κάποιοι χωρίς καμια νομιμοποίηση να αναλάβουν εργολαβικά την εκπροσώπηση τους, κατά πως τους βολεύει. Εμείς δεν χαρίζουμε την δυναμική μας παρουσία μέσα από τα θεσμοθετημένα και καταξιωμένα όργανα σε κανέναν αυτόκλητο και μη εκλεγμένο από κανέναν, προστάτη των εργαζομένων, που ανακάλυψε τους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους για να ικανοποιήσει προσωπικά του σχέδια και φιλοδοξίες. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, όλων των συνδικαλιστικών παρατάξεων στην ΑΔΕΔΥ να καταδικάσουν παρόμοιες πρακτικές που μοναδικό στόχο έχουν την διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος.
ΠΑΣΚ ΑΔΕΔΥ ΛΕΣΒΟΥ
 ΚΑΝΛΗ ΜΥΡΣΙΝΗ
ΚΑΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΟΥΝΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΑΓΚΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Η λίστα ιστολογίων μου