Λαμπερή μαμά σε 10 λεπτάΗ μητρότητα δεν αποτελεί δικαιολογία για να... παραμελήσετε τον εαυτό σας.

Η μητρότητα δεν αποτελεί δικαιολογία για να... παραμελήσετε τον εαυτό σας.
Με τα σωστά tips and tricks μπορείτε να λάμπετε χρησιμοποιώντας προϊόντα που ούτως ή άλλως υπάρχουν στο σπίτι σας για να προσφέρετε στον εαυτό σας σπιτικές κούρες ομορφιάς.
Μάσκες για το πρόσωπο
Τίποτα δεν είναι πιο ωφέλιμο για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου από μία μάσκα με τομάτα. Τα οξέα της τομάτας είναι εξαιρετικά λευκαντικά και σβήνουν τις κηλίδες του ήλιου, της ηλικία αλλά και της εγκυμοσύνης, που σας έμειναν «προίκα» έπειτα από τόσες ορμονικές διαταραχές. Κρατήστε τα «καπάκια» από τις τομάτες που κόβετε για σαλάτα ή για σάλτσα και τρίψτε με αυτά το δέρμα σας. Μετά απλώστε πάνω στο πρόσωπό σας ένα κομμάτι από πολύ λεπτό ύφασμα (γάζα) και κρατήστε το έτσι όπως είναι εμποτισμένο με τους χυμούς της τομάτας για 10 με 15 λεπτά.
Για το σώμα
Τα λεμόνια που χρησιμοποιείτε στο φαγητό σας όταν μαγειρεύετε μην τα πετάτε. Κρατήστε τις λεμονόκουπες για να τρίψετε τα χέρια σας μετά τις οικιακές εργασίες, καθώς η βιταμίνη C θρέφει τα νύχια, τα δυναμώνει και βοηθά την επιδερμίδα στις παλάμες και τα δάχτυλα να παραμείνει λευκή. Μετά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στο ντους για να τρίψετε τα επίμαχα σημεία τη σιλουέτα σας, καθώς τα οξέα του λεμονιού αποτοξινώνουν το δέρμα.
Δροσερό μακιγιάζ
Όταν είστε κουρασμένη, βάλτε δύο φρεσκοκομμένες φέτες πατάτας στα βλέφαρά σας για να απομακρύνετε το πρήξιμο και μετά βαφτείτε χρησιμοποιώντας μόνο λίγο φρουτένιο gloss στα ζυγωματικά. Μη βάψετε τα μάτια σας για να μη βαρύνουν, απλώς με μια μπατονέτα βάλτε τρεις κουκκίδες φον ντε τεν στο κάτω βλέφαρο και απλώστε τες κάνοντας ταμποναριστά χτυπηματάκια με το δείκτη ή το παράμεσο δάχτυλοhttp://www.real.gr/.

Η λίστα ιστολογίων μου