Σαφώς και οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες , κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Υπάρχουν όμως και κάποιες γυναικείες συμπεριφορές που πατούν κάποια «κουμπάκια» στον αντρικό εγκέφαλο και τον εκνευρίζουν!

Σαφώς και οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες , κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Υπάρχουν όμως και κάποιες γυναικείες συμπεριφορές που πατούν κάποια «κουμπάκια» στον αντρικό εγκέφαλο και τον εκνευρίζουν! Έτσι κι αλλιώς τα δύο φύλα σκέφτονται και ενεργούν διαφορετικά αλλά ποιες είναι εκείνες οι «λάθος» κινήσεις των γυναικών που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να είναι αποδεχτές ή έστω ανεχτές από τους άντρες; Σύμφωνα με το California Psychics υπάρχουν τρεις γυναικείες συμπεριφορές που εκνευρίζουν και κατ’ επέκταση απομακρύνουν έναν άντρα.
Η ανάλυση της ανάλυσης: Οι γυναίκες φαίνεται να έχουν ανάγκη να αναλύσουν καταστάσεις και ανθρώπους. Από την άλλη, οι άνδρες αγωνίζονται ισχυρά για να ανοιχτούν και να εκφράσουν τον εαυτό τους, ενώ οι γυναίκες περνούν αμέτρητες ώρες αναλύοντας τους άντρες και τη σχέση τους με τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους τους. Στην πραγματικότητα, μια γυναίκα μπορεί να αναλύει κάθε λέξη που προφέρει ο σύντροφό της κατά τη διάρκεια ενός διαλόγου γιατί είναι μια αγαπημένη της συνήθεια. Αυτή, όμως, η συνήθεια ενοχλεί το ανδρικό φύλο και καλό θα ήταν να τη σταματήσετε και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε για να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα.
Οικειοποίηση του προσωπικού του χώρου: Οι περισσότεροι άνδρες αγαπάνε την ελευθερία τους, ακόμη και αν είναι σε μία σχέση. Αντίθετα η γυναίκα μπαίνοντας σε μία σχέση θέλει να είναι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με τον άντρα της. Γι’ αυτό και αποκτάει το κακό ελάττωμα να ανακατεύεται στην ζωή των φίλων του και να ερευνά τα προσωπικά του αντικείμενα, για παράδειγμα, ανοίγει τα συρτάρια για να κατασκοπεύσει! Όταν όμως οι γυναίκες τολμούν τόσο κάνουν τους άντρες έξαλλους! Για να μπορέσουν, λοιπόν, να συνυρπάξουν ειρηνικά ένας άντρας και μία γυναίκα στη σχέση θα πρέπει να γίνουν σταδιακά βήματα και όχι απότομες αλλαγές.
Αγάπη με το ζόρι: Ένα σημαντικό στοιχείο μιας επιτυχημένης σχέσης συνεπάγεται συμβιβασμό και κατανόηση, αλλά μερικές γυναίκες μπορεί να ξεχάσουν πολύ γρήγορα αυτές τις έννοιες. Όταν μια γυναίκα είναι σε μία σχέση προσπαθεί να δώσει όσα περισσότερα μπορεί, το κακό είναι ότι περιμένει και από τον άνδρα αντίστοιχη συμπεριφορά. Ο άντρας, όμως, όντας ένα ανεξάρτητο άτομο δεν μπορεί να μπει εύκολα σε καλούπια και να δείξει από την αρχή τα συναισθήματα του, οπότε κάντε υπομονήhttp://www.real.gr/!

Η λίστα ιστολογίων μου