Ρόλοι γραμμένοι για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη Ενόψει της συμμετοχής του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε ταινία, το NEWS 247 σας παρουσιάζει πέντε ρόλους από τον ελληνικό κινηματογράφο, που θα μπορούσαν να έχουν γραφτεί για αυτόν. Δείτε το βίντεο και στείλτε μας τις δικές σας προτάσεις! (Vid)


Ρόλοι γραμμένοι για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη by News247Όταν στο άκουσμα της καταδικαστικής για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη απόφασης, είχαμε προφητέψει ότι "θα βρει τρόπο να επιστρέψει", δεν περιμέναμε να επιβεβαιωθούμε τόσο γρήγορα.
Το καμάρι της Βόρειας Ελλάδας, ο νομάρχης (και για λίγο περιφερειάρχης) της καρδιάς μας και των προστίμων που εξαφανίζονται , αφού τέθηκε σε αργία, δήλωσε ότι θα πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο του, ωστόσο η σημαντική είδηση είναι άλλη.
Ο Πανίκας θα κάνει guest εμφάνιση σε ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη, όπου θα υποδυθεί τον εαυτό του, διότι οι ρόλοι και τα σενάρια είναι για γατάκια τύπου Αλ Πατσίνο και όχι για πηγαία ταλέντα.
Με αφορμή το χαρμόσυνο για την 7η τέχνη νέο, σας παρουσιάζουμε επτά ρόλους από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, που θα μπορούσε να είχε ερμηνεύσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, περιμένοντας φυσικά και τις δικές σας προτάσεις.
* Ο μύθος του Ζορό, συναντά τον Τζέιμς Μποντ και το παιδί του λαού Νίκος Ξανθόπουλος βάζει στη θέση της αρκούδα-φλοκάτη που έκανε το λάθος να μπει στο δρόμο του. Αν έπρεπε να διαλέξουμε έναν ρόλο ιδανικό για τον Πανίκα, είναι ο κατατρεγμένος στην "Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου". Είναι παιδί του λαού, είναι Ζορό και είναι και ατρόμητος. Μόνο αυτόν θα μπορούσαμε να δούμε στη θέση του Ξανθόπουλου. Άντε και τον  Chuck Norris.
*O πρώην περιφερειάρχης έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να οδηγήσει από πατίνι μέχρι ελικόπτερο. Θα ήταν υπέροχος στο ρόλο του Χρόνη Εξαρχάκου, ως πιλότου στην ταινία "Μια Ελληνίδα στο χαρέμι", με τη Βλαχοπούλου να του τραβάει τα μαλλιά στο δρόμο για τη Μέση Ανατολή.
* Ως πολιτικός και κλασικός εκπρόσωπος της πελατειακής λογικής στην πολιτική, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σίγουρα θα μπορούσε να είχε πει το "θα σας εξαφανίσομεν" στην ταινία "Υπάρχει και φιλότιμο", ως άλλος Μαυρογιαλούρος.
* Οι εμφανίσεις του Π. Ψωμιάδη με βέσπα άφησαν εποχή. Στην ταινία "Τρελός Παλαβός και Βέγγος" θα μπορούσε σίγουρα να απαντήσει στην επίμονη και αγωνιώδη ερώτηση του αείμνηστου Θανάση Βέγγου. Όχι σαν τον άλλο που δεν έβγαζε άχνα.
* Ετοιμόλογος όσο λίγοι στην πολιτική, με γλώσσα λαϊκή και έχοντας πάντα μια απίθανη εξήγηση όταν κάποιος προσπαθούσε να τον στριμώξει, θα ήταν εξαιρετικός και ως μπακαλόγατος στην ταινία "Της κακομοίρας". Άλλωστε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως και κάθε πολιτικός, τη δουλειά δεν τη φοβάται. Είχε και αναψυκτήριο…http://news247.gr

Η λίστα ιστολογίων μου