Μια λίστα με όσα πραγματικά χρειάζεστε, θα σας βοηθήσει να μην μετατρέπετε την τσάντα σε τεράστιο βαράκι.

Μια λίστα με όσα πραγματικά χρειάζεστε, θα σας βοηθήσει να μην μετατρέπετε την τσάντα σε τεράστιο βαράκι.
Τι θυμάμαι:
- Σαγιονάρες για το ντους: Ποτέ δεν περπατάτε ξυπόλυτη στους κοινόχρηστους χώρους του γυμναστηρίου. Ειδικά στα ντους, που είναι χώροι με ζέστη και υγρασία, βασιλεύουν οι ανεπιθύμητοι μύκητες.
- Αφρόλουτρο με αναζωογονητικές και φρέσκιες μυρωδιές για τόνωση σε σώμα και πνεύμα μετά τη γυμναστική.
- Πετσέτα για μετά το ντους.
- Νεσεσέρ: Πάρτε μαζί το αποσμητικό σας, νερό σε μορφή σπρέι, ενυδατικό balm για τα χείλη (και ότι άλλο κρίνετε εσείς απαραίτητο).
- Πετσέτα για τα όργανα γυμναστικής: Ποτέ μην ακουμπάτε το σώμα σας στα όργανα γυμναστικής εάν δεν βάλετε πρώτα πετσέτα.
- Λαστιχάκι για να πιάνετε τα μαλλιά και να μη σας ενοχλούν όταν κάνετε τις ασκήσεις.
- 1 μικό μπουκαλάκι νερό για να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας κάνοντας μικρά διαλείμματα.
- ipod για να έχετε συντροφιά την αγαπημένη σας μουσική και να κάνετε τη γυμναστική σας πιο ευχάριστη.
Τι ξεχνάω:
- Κοσμήματα κάθε είδους: Από σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, μέχρι κολιέ και βραχιόλια για ν’αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.
- Μακιγιάζ: Δεν είναι καθόλου κολακευτικό ένα πρόσωπο που γυμνάζεται και είναι βαμμένο σαν να ετοιμάζεται να πάει στα μπουζούκια.
- Αποκαλυπτικά μπουστάκια: Τσεκάρετε ότι αυτό που φοράτε παρέχει αρχικά σωστή στήριξη στο στήθος σας και ότι παραμένει στη θέση του, ακόμα και όταν σκύβετε για να κάνετε διάφορες ασκήσεις.
- Φαρδιές φόρμες από βαριά υλικά (π.χ. βελουτέ): Εκτός από το ότι δεν κολακεύουν καθόλου, δεν βολεύουν καθόλου στις κινήσεις. Προτιμήστε ένα capri αθλητικό παντελόνι ή ένα slim fit αθλητικό παντελόνι.
- Μακρυμάνικες μπλούζες δεμένες στη μέση:Ακόμα και αν προσπαθείτε να «καλύψετε» μια μεγάλη περιφέρεια να είστε σίγουρες ότι με αυτή την κίνηση τα μάτια όλων θα στρέφονται στην μπλούζα. Εκεί όπου ακριβώς δεν θέλετε.
- Τα ειδικά παπουτσάκια (σαν υφασμάτινο γάντι) που χρησιμοποιούν στο barefoot running. Προτιμήστε τα κλασικά αθλητικά που προσφέρουν σωστή στήριξη στο πόδι, στις αρθρώσεις και την καμάρα του ποδιού.
- T-shirt από χοντρό βαμβάκι: Όταν ιδρώνετε κρατάνε την υγρασία πάνω στο δέρμα σας. Προτιμήστε αθλητικά μπλουζάκια από προηγμένα υλικά τα οποία κρατάνε την υγρασία μακριά από το σώμα και σας προφυλάσσουν από κάποιο ενδεχόμενο κρύωμαhttp://www.real.gr.

Η λίστα ιστολογίων μου