Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή

Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή
Πολλά χρώματα, ποικίλα σχέδια και η φαντασία επάνω στην μικρή αυτή επιφάνεια οργιάζει. Λίγη υπομονή και ένα αρκετά σταθερό χέρι είναι οι σύμμαχοί σου για να πετύχεις το πιο φανταστικό αποτέλεσμα που είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει και εσένα και τις φίλες σου.
Νύχια Chanel
Ίσως να μην μπορείς να αγοράσεις μια τσάντα του γνωστού οίκου αλλά μπορείς να κάνεις το πιο πρωτότυπο και stylish σχέδιο στα νύχια σου. Θα είσαι πάντα μέσα στην μόδα και ταυτόχρονα ο οίκος θα σου προσφέρει την απαραίτητη πινελιά κομψότητας που χρειάζεσαι.
Animal Print νύχια
Φέτος αποτέλεσε το πιο hot trend. Γιατί, λοιπόν, αφού το φοράς σε οτιδήποτε άλλο να μην το βάλεις και στα νύχια σου; Σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και σε σχήμα ζέβρας τα νύχια με animal prints θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.
Sprinkle nails
Παραδέξου ότι πάντα σε ενθουσίαζαν τα χρωματιστά μπιλάκια πάνω σε οποιοδήποτε φαγώσιμο. Τώρα μπορείς να τα έχεις και πάνω στα νύχια σου. Για ένα girly αλλά και τόσο χρωματιστό αποτέλεσμα. Βέβαια, προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην αρχίζεις να τα γλύφεις.
Νύχια Παγωτό
Κάνεις διατροφή για το καλοκαίρι και δεν μπορείς να φας παγωτό. Τι κάνεις; Βάφεις τα νύχια σου έτσι ώστε να στο θυμίζουν και να τρως "με τα μάτια".
Nύχια sushi
Είσα fan του sushi; Πώς θα σου φαινόταν αν τα νύχια σου πήγαιναν ασορτί με το φαγητό σου; Όλες οι γεύσεις και όλες οι λεπτομέρεις μαζί σου κάθε ώρα και στιγμή.http://www.real.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου