Συντάκτες πανομοιότυπων ρεπορτάζ


Συντάκτες πανομοιότυπων ρεπορτάζ

Το “ρεπορτάζ” για την εκκένωση των δύο κτιρίων στην Αχαρνών, σε μια σειρά σάιτ, παρά τις διαφορετικές υπογραφές, είναι σχεδόν απολύτως... ίδιο! Προφανώς γιατί όλα αυτά τα σάιτ και όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι επέδειξαν πολύ... σεβασμό σε ό,τι τους υπαγόρευσε κάποια "αστυνομική πηγή”.
Σε αυτά τα “ρεπορτάζ” λοιπόν αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι “στις συγκεκριμένες καταλήψεις και στα τρία χρόνια που τελούσαν αυτά τα κτίρια υπό κατάληψη, έχουν σημειωθεί πολλές φορές, ακόμα και πρόσφατα, σκληρές συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών και συμμοριών αλλοδαπών που λυμαίνονται την περιοχή, ενώ κάποιες από αυτές κατέληξαν μάλιστα αιματηρές”. Οπότε (όπως υπονοείται) αποφασίστηκε η εκκένωση των κτιρίων (και) για να “σταματήσουν” οι συγκρούσεις.
Όμως, όπως εύκολα καταλαβαίνει όποιος διαθέτει κοινό νου αλλά δεν “κατάλαβαν” και δεν σχολίασαν οι συντάκτες των πανομοιότυπων “ρεπορτάζ”, το προφανές αποτέλεσμα της νέας επιχείρησης Χρυσοχοΐδη είναι ότι απομακρύνθηκαν οι πρόσφυγες αλλά παραμένουν ανενόχλητες στην περιοχή που θεωρούν τσιφλίκι τους οι συμμορίες!
Και αυτή είναι μια άλλη όψη της επιστροφής στην "κανονικότητα" που δεν θέλουν να πολυσυζητάμε.http://artinews.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου