Κελ Οκερέκ: Ποτέ τόσος πολύς ρατσισμός όσος στην εποχή του Brexit

Τις απόψεις του για το Brexit Britain, τα σχόλια του Brandon Flowers για τον Morrissey και τους καλλιτέχνες που δεν κατάφεραν να αγωνιστούν κατά της ακροδεξιάς ρητορικής διατύπωσε ο τραγουδιστής των Bloc Party, Kele Okereke.
Ο τραγουδιστής του αγγλικού indie rock συγκροτήματος δήλωσε ότι το πολυπολιτισμικό Λονδίνο, στο οποίο μεγάλωσε είναι πιο διχασμένο από ποτέ "ένα τοπίο γεμάτο εχθρότητα και ρατσισμό" όπως το περιέγραψε, προσθέτοντας ότι οι διχόνοιες που έχει προκαλέσει το Brexit είναι συνέχεια στη σκέψη του.
Γεννημένος από Νιγηριανούς γονείς και μεγαλώνοντας αρχικά στο Έσσεξ και στη συνέχεια στο Λονδίνο ο Okereke πάντα περιβαλλόταν από οικογένειες μεταναστών όπως και η δική του.
Το να μεγαλώνει σε μια περιοχή πλούσια σε πολυπολιτισμικότητα και να περιβάλλεται από τόση ποικιλομορφία δημιούργησε μια αρχή που λέει ότι "αγάπησε και λάτρεψε".
Το επόμενο σόλο άλμπουμ του, “ 2042”, θα εξετάζει την εμπειρία του μαύρου καλλιτέχνη που έχει αλλάξει στη διάρκεια της ζωής του, θα διερευνά τον διχασμό που προκαλεί το Brexit και επίσης τον ρόλο που διαδραματίζει ο καλλιτέχνης σε περιόδους πολιτικής αναταραχής.https://left.gr/
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η λίστα ιστολογίων μου