Bενεζουέλα: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Σας στέλνουμε τους θερμούς μας Mπολιβαριανούς μας χαιρετισμούς. Απευθυνόμαστε σε σας, ορμώμενοι από τα ευγενή ιδεώδη της διάσωσης της ζωής, και της ελπίδας ενός νέου, πολύ πιο ισότιμου κόσμου, για να σας καλέσουμε σε μια συγχώνευση προθέσεων και ένωση δυνάμεων προκειμένου να ξεκινήσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Για τους λόγους αυτούς, πεπεισμένοι για την ακλόνητη δέσμευση προς τα υψηλότερα ιδεώδη της ανθρωπότητας, από τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ» με τη συμμετοχή πολιτικών κομμάτων και κοινωνικών κινημάτων, στις 22-24 Ιανουαρίου 2020 στην πόλη του Καράκας, λίκνο του Απελευθερωτή Σιμόν Μπολίβαρ.
Αυτό το κάλεσμα που φέρει το σύνθημα «Για τη Ζωή, την Εθνική Κυριαρχία και την Ειρήνη», είναι εμπνευσμένο από την ιδέα του Ανώτατου Διοικητή μας Ούγκο Τσάβες, όταν συνέλαβε τον στόχο ενός πολυκεντρικού και πολυπολικού κόσμου, ενός κοινού ονείρου που συμπίπτει με τους αγώνες που και εσείς αναπτύσσετε για την ανθρώπινη υπόσταση.
Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια Οργανωτική Ομάδα που θα εκφράζει όλα τα πολιτικά κόμματα, τα κινήματα, τις κοινωνικές τάξεις και δυνάμεις που αγωνίζονται για ειρήνη, δημοκρατία, αυτοδιάθεση και αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, ενάντια στις παρεμβάσεις του ιμπεριαλισμού και του νεοφιλελεύθερου μοντέλου, με τη σύσταση μιας μεγάλης πλατφόρμας και ενός ισχυρού ενιαίου κινήματος για τη σωτηρία του πλανήτη, της ανθρωπότητας και της ζωής.
Με σεβασμό, επικυρώνοντας την αλληλεγγύη μας με τους αγώνες σας, σας στέλνουμε τους θερμούς μας χαιρετισμούς στο όνομα της Μπολιβαριανής Επανάστασης.
prensa-rebelde.blogspot.com/

Η λίστα ιστολογίων μου