Η πανδημίας του κορονοϊού καλπάζει και ο απόφοιτος του Χάρβαρντ περνάει το δικό του μήνυμα περί "ατομικής ευθύνης"

 


Κάποιες φορές είναι να απορείς με το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας. Αν και για να λέμε την αλήθεια, πιθανόν να θεωρούν ότι δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετος ο Κούλης  -το γράφουμε όσο πιο κόσμια μπορούμε - και κάποια πράγματα να τα θεωρούν αυτονόητα, ώστε να μην εκτιμούν ότι πρέπει να κάνουν τις σχετικές υποδείξεις τους στον πρωθυπουργό.

Υποθέτουμε ότι οι υπεύθυνοι για να μας σερβίρουν την εικόνα του "Μωυσή", δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι ο επικεφαλής της κυβέρνησης των "αρίστων" είναι τόσο ηλίθιος -γι' αυτό δεν τον συμβούλεψαν- που θα αποδημούσε και με τέτοιο τρόπο μάλιστα την κυβερνητική προπαγάνδα περί "ατομικής ευθύνης" στην αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Σοβαρά τώρα πάντως. Δεν πρέπει να είσαι χαζός την στιγμή που η επιδημία του κορονοϊου καλπάζει - σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 10 θανάτους,  482 νέα κρούσματα και ότι 83 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι- εσύ να βγαίνεις και να φωτογραφίζεσαι χωρίς να φοράς μάσκα και χωρίς να λαμβάνεις κανένα μέτρο προστασίας;

Η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία που παραθέτουμε αναφέρει: "Με τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος υπηρετεί στον Έβρο  τη στρατιωτική του θητεία συναντήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη, τις Φέρες και την Σαμοθράκη.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τον γιό του και τη «σειρά» του". 

Είναι δυνατόν ο απόφοιτος του Χάρβαρντ να μην καταλαβαίνει το μήνυμα περνάει στοκ κόσμο μ' αυτές τις φωτογραφίες; https://tsak-giorgis.blogspot.com/

Η λίστα ιστολογίων μου