Σφοδρη απαντηση απο Σηφουνακη- Ρεππα σε Βγενοπουλο.

Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση Σηφουνάκη - Βγενόπουλου

Σκληρή ήταν η απάντηση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Ν. Σηφουνάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι η «τηλεκαταγγελία-σόου» του κ. Βγενόπουλου είναι μόνο πολιτική καταγγελία. Δηλώσεις
«Η απάντησή μου, λοιπόν, είναι πολιτική.. Ο επιχειρηματίας που για εταιρικά ή προσωπικά του συμφέροντα μέσω τηλεόρασης απευθύνεται στο λαό παραπέμπει στο «μακαρίτη προκαθήμενο με κοσμική πλέον περιβολή», σχολίασε με δήλωσή του ο κ. Σηφουνάκης, αναφερόμενος στην αντιπαράθεσή του με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ενώ μίλησε για συμπεριφορές «σερίφη», δημαγωγίες και για επίδοξους σωτήρες.Ο Δ.Ρεππας μεταξυ αλλων δηλωσε:"Ο κ. Σηφουνάκης είναι πολιτικά υπερεπαρκής για το συγκεκριμένο υπουργείο και για την κυβέρνηση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέππας επαναλαμβάνοντας ότι όλες οι ενέργειες της κυβέρνησης και ειδικότερα του υπουργείου του έχουν στόχο τη νομιμότητα. "Η ηγεσία του υπουργείου είναι μία και ταυτισμένη όπως μία είναι και η ηγεσία της κυβέρνησης", πρόσθεσε ο κ.Ρέππας.

Ο κ. Ρέππας ανακοίνωσε ότι αποστέλλει τη σημερινή ομιλία του κ. Βγενόπουλου στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή προκειμένου να εξετάσει και να ελέγξει τα καταγγελλόμενα και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Υπάρχουν συντεταγμένα όργανα στα οποία θα έπρεπε να απευθυνθεί ο κ. Βγενόπουλος, τόνισε ο υπουργός ΥΜΔ ο οποίος παράλληλα μίλησε για επιχειρηματικά συμφέροντα που πολλές φορές συγκρούονται.

Η λίστα ιστολογίων μου