Η 2η αγωνιστική της Superleague

Με τη νίκη της ΑΕΚ (2-0 χάρις στους Τζεμπούρ και Καφέ) επί του Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της Superleague.Με γκολ του Μπούτιμιρ (με κεφαλιά στο 68') ο Εργοτέλης επικράτησε στο Βόλο και έσπασε το ρόδι για τη φετινή σεζόν.Την ίδια η Ξάνθη κι ο Πανιώνιος μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ισοπαλία και στο "Αλκαζάρ" με τη Λάρισα και την Καβάλα να τελειώνουν το παιχνίδι στο μηδέν.
Το Σάββατο, χάρη σε γκολ του Σισέ με πέναλτι που είδε μόνο ο Δαλούκας, ο Παναθηναϊκός έφυγε με το τρίποντο από το "Κλεάνθης Βικελίδης" επικρατώντας με 1-0 του Άρη.
Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός στο άδειο "Καραϊσκάκης" επικράτησε της Κέρκυρας με 2-0, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ ισοπαλία είχαμε και στο Περιστέρι, όπου Ατρόμητος και Ηρακλής μοιράστηκαν βαθμούς με το 1-1.
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενά)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Περιστερίου, με τον Ατρόμητο να ανοίγει το σκορ στο 63' με τον Περόνε αλλά τον Ηρακλή να "αποδρά" με τον πολύτιμο βαθμό ισοφαρίζοντας στο 89' με τον Σολτάνι.Το αποτέλεσμα είναι πέρα ως πέρα δίκαιο, αφού οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, αν και οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 37ο λεπτό.
  Διαιτητής: Μιχάλης Τσινιάρης (Αθήνα)
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης
Κακό αγωνιστικό πρόσωπο από τον ΠΑΟΚ, που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, παρά το γεγονός ότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 53ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Ουντότζι.
Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη δεν είχαν ούτε μία καλή ευκαιρία για να φύγουν με το "τρίποντο" από την αρκαδική πρωτεύουσα, ενώ από την άλλη, ο Αστέρας θα μπορούσε σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις να πάρει τη νίκη.
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίος)
Γήπεδο: "Καραϊσκάκη"
Με γκολ των Μέλμπεργκ και Ριέρα ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Κέρκυρα στο άδειο Καραϊσκάκη και πήρε το πρώτο του "τρίποντο" στο πρωτάθλημα
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, ωστόσο είχαν ουσία και με γκολ των Μέλμπεργκ και Ριέρα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Κέρκυρα, η οποία μόνο ποδόσφαιρο δεν έπαιξε.
Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλία)
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Με το πρώτο "διπλό" έφυγε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Παναθηναϊκός που εκμεταλλευόμενος το λάθος του Δαλούκα, νίκησε 1-0 τον Αρη στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής. Το γκολ με πέναλτι ο Σισέ (είχε και δοκάρι) στο 43' μετά την υπόδειξη του Θεσσαλού ρέφερι.
Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά αήττητος αποχώρησε από την Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός που κέρδισε 1-0 τον Αρη στο "καυτό" "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Τσιμπρίλ Σισέ το γκολ της νίκης από τα 11 βήματα μετά από λάθος υπόδειξη του Δαλούκα σε φάση του Βύντρα με τον Χαβίτο στο 43'.
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλεία)
Γήπεδο: Σκόντα Ξάνθη ΑΚ Πηγαδιών
Ξάνθη και Πανιώνιος ήθελαν πολύ τη νίκη, όμως φαίνεται πως η θέλησή τους ήταν ίδια, αφού έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς.
Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσσαλονίκη)
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Ο Εργοτέλης πήρε πολύτιμη νίκη στον Βόλο εναντίον του Ολύμπιακού με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπούντιμιρ στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Ροντέο το ματς στα τελευταία λεπτά. Εξαιρετικός ο Δασκαλάκης.Τι και αν δούλεψε μέσα στην εβδομάδα τις στημένες φάσεις; Ο Βόλος ηττήθηκε από τον Εργοτέλη με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπούντιμιρ στο 68' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα, όμως η αστοχία του Μάρτιν και η φοβερή εμφάνιση του Αλεξόπουλου έδωσαν τη νίκη στον Εργοτέλη.
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθήνα)
Γήπεδο: Εθνικό Αλκαζάρ
Σε ένα ματς, όπου είχε δύο διαφορετικές εικόνες Λάρισα και Καβάλα έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή των κινήσεων, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις επιθετικές προσπάθειες σε γκολ.Κερδισμένη από την αναμέτρηση στο Αλκαζάρ μορούμε να πούμε ότι βγήκε η Καβάλα. Οι γηπεδούχοι σε καμία περίπτωση δεν απείλησαν και έδειξαν ότι αν θέλουν να παραμείνουν στη Super League θα πρέπει να κάνουν άλματα προόδου.
ΑΕΚ-Πανσερραϊκός: 2-0
ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 20:30, Νοvasports 2
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Θεσσαλονίκη)
Γήπεδο: "Ριζούπολης"
Στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα με... κόσμο, η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 2-0 του Πανσερραϊκού στο γήπεδο της Ριζούπολης παίρνοντας τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα
Περιθώρια για νέα απώλεια δεν είχε η Ενωση απέναντι σε ένα κατώτερο αντίπαλο, κάτι που το ήξεραν πολύ καλά οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς και γι' αυτό φρόντισαν από την αρχή της αναμέτρησης να δείξουν στους Σερραίος πως αυτοί θα ήταν τα... αφεντικά.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η)
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Εργοτέλης-Σκόντα Ξάνθη 17:15
Ηρακλής-Λάρισα 17:15
Καβάλα-Παναθηναϊκός 19:30
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010
Κέρκυρα-Ατρόμητος 16:00
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου 16:00
Πανιώνιος-Αρης 18:15
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 18:15
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 20:30πηγηhttp://sport24.gr:

Η λίστα ιστολογίων μου