Καταστροφικές συνήθειες για την ομορφιά

Καταστροφικές συνήθειες για την ομορφιά
Δεν είναι λίγες οι φορές που άθελά σας καταστρέφετε την ομορφιά σας. Διαβάστε παρακάτω ποιες είναι οι καταστροφικές σας συνήθειες...
Νύχια
: κάθε φορά που έχετε άγχος ή στεναχώρια ξεσπάτε στα δύσμοιρα τα νύχια σας; Ξέρετε τι κακό είναι αυτό; Όχι μόνο κάνετε πολύ κακό στα ανύπαρκτα- από το πολύ φάγωμα- νύχια σου αλλά έχετε και ένα χέρι που δεν βλέπεται. Τα άκρα παίζουν τεράστιο ρόλο τόσο στην υγιεινή όσο και στη συνολική εικόνα του χεριού! Βάλτε γύρω από τα νύχια κρέμα ή βαζελίνη έτσι ώστε να μην μπορείτε να τα δαγκώσετε ή κάτι που δεν έχει καθόλου κακή γεύση για να μην τα «τρώτε» και προτιμήστε τα «χτιστά» νύχια για να θαυμάζετε τα χέρια σας.
Φρύδια: «Βγάλτε» τα φρύδια για να ταιριάζουν στο πρόσωπό σας και όχι κάθε τρεις και λίγο να βγάζετε και λίγες τριχούλες και τελικά να καταλήξετε χωρίς καθόλου φρύδι. Φροντίστε να ακολουθήσετε τη φυσική γραμμή του φρυδιού σας και να μην ξεφύγετε καθόλου αλλά κυρίως αφήστε κάτω το τσιμπιδάκι και μην το έχετε συνέχεια ανά χείρας. Καλύτερα προσπαθήστε με την ειδική χτενούλα να χτενίσετε και να δείτε κατά πού πάει από μόνο του το φρύδι και αφήστε έντονο το «τόξο» στο φρύδι!
Χείλη: Οκ έχετε άγχος ή θέλετε να το παίξετε λολίτα αλλά δεν είναι ανάγκη να δαγκώνετε συνέχεια τα χείλη σας. Απλώστε λίγη βαζελίνη ή ένα απαλό ενυδατικό λιπ μπαλμ που θα επαναφέρει την ενυδάτωση στα χείλη σας και προς Θεού μην τα δαγκώνετε γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τα κάνετε να δείχνουν χάλια.
Επιδερμίδα: νας από τους βασικότερους κανόνες -ειδικά το καλοκαίρι- για τέλειο δέρμα είναι φυσικά η αντηλιακή προστασία που στην ουσία είναι και το μυστικό για τέλεια αντιγήρανση! Ο αντηλιακός δείκτης προστασίας είναι απαραίτητος αφού προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και διατηρεί λαμπερό το δέρμα χωρίς πανάδες αλλά το διατηρεί και ενυδατωμένο. Ανάλογα με την επιδερμίδα σαςυ διάλεξε την προστασία που είναι διανική για το δέρμα σας, ενώ αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στο αντιηλιακό σας!http://www.real.gr

Η λίστα ιστολογίων μου