Κορονοϊός στην Ελλάδα: Απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Παράδειγμα εντύπου δήλωσης λόγου εξόδου από το σπίτιΤην απαγόρευση κυκλοφορίας από αύριο Δευτέρα 23 Μάρτη ανακοίνωσε σε διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς παρά τις συνεχείς εξαγγελίες, αρκετοί Έλληνες δε φαίνεται να συμμορφώθηκαν στην έκκληση «Μένουμε Σπίτι» για να προστατευτούμε από τον COVID-19.
Συγκεκριμένα, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και παραινέσεις, αλλά και το τραγικό παράδειγμα με την εξάπλωση της πανδημίας κορονοϊού COVID-19 σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και την υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο, αρκετοί Έλληνες συμπολίτες μας συνέχισαν να δείχνουν ανευθυνότητα και εξακολούθησαν τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο και τις άσκοπες μετακινήσεις.
Tα μέτρα της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας θα εξειδικεύσουν σε συνέντευξη Τύπου στις 19:00 οι αρμόδιοι υφυπουργοί Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραδαλιάς και Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κάθε πολίτης που θα θέλει να κυκλοφορήσει θα πρέπει είτε να συμπληρώνει ένα έντυπο που θα κατεβάζει από το Διαδίκτυο για τους λόγους που κυκλοφορεί, είτε με μήνυμα sms στο 1330, είτε με ένα απλό χαρτί όπου ο καθένας θα αναγράφει την ώρα αναχώρησης από το σπίτι και το λόγο της εξόδου του.
© Φωτογραφία : Twitter/Βασιλειος Φλωρος
Παράδειγμα εντύπου δήλωσης λόγου εξόδου από το σπίτι
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αναμένεται να επιτρέπονται μόνον μετακινήσεις προς χώρους εργασίας, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία και το γιατρό.
Δείτε το βίντεο:https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/1085120678518111/

Η λίστα ιστολογίων μου