Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στο Νέο Κόσμο


Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος αλλοδαπών σημειώθηκε στις 21.20 στη διασταύρωση Κασομούλη και Ντούρμ πίσω από το ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ στο Νέο Κόσμο.
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ομάδα αγνώστων επιτέθηκαν σε δύο καταστήματα που διατηρούν αλλοδαποί από τη Συρία τους οποίους τραυμάτισαν ενώ συνεπλάκησαν και με άλλα άτομα που βρίσκονταν εκεί. Κατά τη συμπλοκή προκλήθηκαν ζημιές στα δύο καταστήματα και σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η συμπλοκή έγινε μεταξύ αλλοδαπών από την Αίγυπτο, την Συρία και το Πακιστάν οι οποίοι έχουν διαφορές μεταξύ τους.
Μετά την συμπλοκή κάποιοι από τους δράστες κατέφυγαν σε διαμέρισμα της οδού Σφιγγός όπου συγκεντρώθηκαν απέξω άλλοι από την αντίπαλη ομάδα απειλώντας να τους λιντσάρουν.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που διέλυσαν τους συγκεντρωθέντες ενώ προσήγαγαν οκτώ άτομα εκ των οποίων έξη αλλοδαπούς και δύο Ελληνες. Οι Ελληνες είναι μαθητές και όπως ισχυρίσθηκαν έπαιζαν μπάσκετ στην γειτονιά και βρέθηκαν τυχαία στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.πηγη:http://www.nooz.gr/

Η λίστα ιστολογίων μου